IMG_5156.jpg

ALGEMENE VOORWAARDEN

ANNULERING:

Bij annulering minder dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 50% van de reserveringswaarde aan HOMESTEAD AMSTERDAM te betalen.

Bij annulering minder als 7 dagen óf niet op komen dagen is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan HOMESTEAD AMSTERDAM te betalen, u ontvangt hiervoor een factuur  bij annulering.

Er wordt geen restitutie gegeven mocht men eerder vertrekken dan het daadwerkelijk aantal geboekte dagen.

BETALING:

Bij reservering dient 50% van de reserveringswaarde betaald te worden. Na ontvangst hiervan is uw reservering definitief. Het restbedrag en de borg betaalt u contant bij aanvang van uw verblijf. Wij accepteren geen cheques of buitenlands geld anders dan euro’s en hebben geen pinautomaat.

EINDSCHOONMAAK:

 Boven op iedere reservering berekenen wij € 35,00 voor de eindschoonmaak en linnen.

BORG:

De borg bedraagt €150,00 per reservering.  Voor reserveringen met huisdieren bedraagt de borg € 250,00.

 

IN-EN UITCHECKEN:

Inchecken in B&B Bloom kan vanaf 15:00 op de dag van aankomst. Uitchecken uit onze homestead kan tot uiterlijk 10:00 op de dag van vertrek.  Bij het inchecken kunt u zich melden bij de host. Bij het uitchecken kunt u uw sleutel weer inleveren bij de host. Bij hoge uitzondering mag u eerder arriveren, enkel om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op  te halen, u dient wel telefonisch te overleggen of dit mogelijk is. Als u denkt later te arriveren dan 15:00 horen wij dat graag tijdig.

AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet aansprakelijk voor: schade en/of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein óf gebruik van de in HOMESTEAD AMSTERDAM geplaatste attributen en/of op het terrein aanwezige faciliteiten zowel binnenshuis als buitenshuis.

ALGEMEEN:

Prijzen zijn inclusief bad- en keukenlinnen.  Gratis gebruik van Wifi.  Vrijblijvend gebruik van de aanwezige koffie/thee per verblijf .

HUISDIEREN:

Huisdieren zijn in overleg welkom. De kosten hiervoor zijn € 10,- per dier per dag mits aangelijnd en niet opgesloten of alleen achter gelaten.

RESERVERING

Reserveren van HOMESTEAD AMSTERDAM kan via de mail of via bedandbreakfast.nl (knop: 'ik wil boeken!' op onze site) Bij reservering via e-mail graag uw Naw-gegevens (naam, adres, woonplaats) en telefoonnummer vermelden, aantal personen en welke data u wilt reserveren.   Tevens kunt u eventuele extra’s melden zoals bijvoorbeeld een ontbijt, fietsen e.d.  U ontvangt van ons een bevestigingsmail met een aanbetalingsfactuur ten bedrage van 50% van de reserveringswaarde plus borg. De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. HOMESTEAD AMSTERDAM blokkeert de data 5 dagen om u in de gelegenheid te stellen de aanbetalingsfactuur te voldoen. Wij accepteren PayPal.

KLACHTEN OF SUGGESTIES:

Ondanks onze zorg is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door zodat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren.

HUISREGELS

-Uw auto kunt u gratis parkeren op de straat bij ons, of voor 7,50 p/24u bij ons op het terrein.

-Het is niet toegestaan dat uw bezoek blijft overnachten.

-Meubilair wat binnen staat mag verplaatst worden, doch bij uitchecken weer goed neerzetten op de oude plek. Het is niet de bedoeling om meubilair wat binnen staat buiten te gebruiken of neer te zetten.

-Boeken en kaarten liggen er ter inzage en zijn niet om mee te nemen.

-Bij breuk van glaswerk / servies of andersoortige “ongelukjes”. Graag melden, de kosten worden dan  verrekend met de borg.

-Roken in het verblijf is niet toegestaan. Op het terras staat een asbak.

-Het niet toegestaan andere dingen door het toilet te spoelen dan toiletpapier. De riolering werkt op een pomp die niet verstopt mag raken.

- Houdt rekening met ons (!) en onze buren.

-Het is niet toegestaan geluidsoverlast te veroorzaken naar de buren. Gebeurt dit wel dan behouden wij ons het recht voor de gasten te verwijderen uit HOMESTEAD AMSTERDAM en treedt de annulerings voorwaarde in werking.

Book a place >